KözösségRólunk mondták

Kedves Annamária! 
Az imént vettük át az elkészült speditőrnaptárakat.
Mégegyszer köszönöm a rugalmas hozzáállásukat, a minőségi munkát és a pontos szállítást.

Tisztelettel:

Mária 


Ma megkaptam a kis Filofax Malden pocket okkert, Csodálatos,minden képzeletemet felül múlta,bízom benne örül neki majd aki kapja:)
Köszönet a gyors pontos küldeményt, csak gratulálni tudok, csak így tovább, kiszolgálás, segítőkészség az áru tökéletes sértetlensége-csillagos ötös!. Jövőre az ujabb naptáradag végett jelentkezem, addig is csak ajánlani tudom mindenkinek:)

Anikó


Kedves Krenn,

Megnéztem az emblémázást és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm. Kérem tolmácsolja ezt a kollégák felé is!

Üdv: Barnabás


Ma délelőtt megkaptam a megrendelt Filofaxot. Gyors szállítás, sértetlen csomagolás és gyönyörű termék. Csak köszönni tudom.

Üdvözlettel: Zoltán


Köszönetemet szeretném kifejezni azért a segítőkészségért, amelyet a munkatársuktól tapasztaltam. Alig 20 perce beszéltem vele telefonon, de nagyon segítőkész, készséges volt, sőt ami különös volt számomra, hogy még versenytársat is ajánlott naptár ügyben, illetve mindent megtett, hogy továbbirányítson, pl. a .... honlapjára.

Még egyszer köszönöm a segítséget, nem mehettem el szó nélkül emellett, ritka manapság ez a segítőkészség, azt hiszem, ha nem lenne ilyen sürgős a naptár, meg is rendeltem volna az úr által ajánlott cégtől, így viszont más utat-módot kell találnom a megoldásra. Kérem, ha lehetőségei engedik, honorálja munkatársa kiemelkedő emberi mivoltát, de legalább levelemet juttassa el hozzá, talán bearanyozza a napját úgy, ahogyan az enyémet ő tette.

A legjobbakat kívánva,

Az Ön véleménye fontos számunkra.
Kérjük, írja meg!
krenn@krennnaptar.hu