Közösség

Filofax Nappa Pocket Slim Fekete

18 300 Ft + ÁFA
(23 241 Ft)
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Egy figyelemreméltó Filofax gyűrűs kalendárium, melynek klasszikus színpárosítása minden kétséget kizárólag magával ragad. A Filofax Nappa gyűrűs kalendárium a legértékesebb, luxus nappa bőr borítóval készül, mely vitathatatlanul kiköveteli magának a figyelmet. Ez a modell számos előnyös tulajdonsággal bír: praktikus, jól kihasználható többzsebes belső kialakítással rendelkezik. A nagyobb méret (A5) ideális okostelefon, vagy kisebb méretű táblagép elhelyezésére is. Elérhető rejtett patentos, illetve zipzáras záródással is.

Ez az egyszerre egyedi és mégis diszkrét gyűrűs kalendárium hűséges társként szolgál az élet sűrű nyüzsgésében, kötelességtudóan vezetve tulajdonosa napi teendőit. Adjon egy lehetőséget magának, a Filofax Nappa gyűrűs kalendáriummal semmi sem maradhat ki az életéből!

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.