Közösség

Filofax Elválasztó lapok Bianco 5 regiszter Pocket Krém

Méret:
Színek / változatok
Ár: 
1 020 Ft + ÁFA
(1 295 Ft)
Szállítási költségek

Szállítási mód

Leírás

Ár

Opciós szolgálatás **

Kiszállítás Magyarország területén

Futárszolgálattal az Ön által megadott címre

1980 forint *

Telefonhívás a futártól a szállítás előtt

Kiszállítás GLS csomagpontra

Futárszolgálattal az Ön által kiválasztott GLS csomagpontra

1980 forint *

-

Személyes átvétel a bemutatóteremben

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. 2. épület 7.

Díjmentes

-

* Az ár tartalmazza a kiszállítás díját, az SMS értesítés díját és az ÁFA-t.

25 000 forint fölötti rendelés esetén díjmentes szállítás

Futárszolgálattal az Ön által megadott címre vagy csomagpontra

Díjmentes

Telefonhívás a futártól a szállítás előtt

** Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szállítás előtt a futár részéről ajánlott, de nem kötelező szolgáltatás az ügyfelek telefonon történő felhívása, így csak ezen szolgáltatás megrendelése esetén biztosított a telefonhívásos értesítés szállítás előtt.

Contact Service

Telefonhívás a futártól a szállítás előtt

127 forint *

-

Utánvét

Készpénzes fizetés a futárnál

490 forint *

 
-+
Termék jellemzők/tulajdonságok

A Filofax gyűrűs kalendárium elválasztólapok segítségével a gyűrökön tárolt lapokat téma szerint rendszerezheti. A csomag bianco regiszteres lapokat tartalmaz, melyre az adott téma felírható. Így az elválasztó lapok teljes mértékben személyre-szabhatóak.

Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! A Filofax gyűrűs kalendárium naptárbetétek, pótlapok és kiegészítők széles választéka ebben segít Önnek.

Tippek, javaslatok a Filofaxgyűrűs kalendárium elválasztó lapok használatához:

- Használja ki a Filofax különleges választékát és rendszerezze témánként (pl. üzlet, tanulmányok, privát, projektek, stb.) a jegyzet- és pótlapokat a könnyebb áttekintés érdekében.

Egyéb tippek:

- Vonalas, négyzethálós és üres lapokat is rendelhet. Kérjük, tekintse meg a Filofax gyűrűs kalendárium Jegyzetlapok menüpontot!
- A jegyzetlapokat a gyűrűs rendszer segítségével az Ön igénye szerint rendszerezheti, akár a naptárbetét oldalai közé is fűzheti, így időpontok szerint is visszakeresheti.
- A Filofax gyűrűs kalendárium Regiszterek, elválasztó lapok segítségével a jegyzetlapokat témánként is rendezheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Pótlapok menüpontot!
- A teleírt és már nem szükséges jegyzetlapokat a Filofax tároló, iratgyűjtőkbe fűzve tárolhatja és bármikor visszakeresheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax gyűrűs kalendárium Kiegészítők menüpontot!
- Filofax jegyzettömböt is rendelhet, melyek a jegyzettömb tartóval rendelkező Filofax gyűrűs kalendáriumok borítójába vagy a gyűrűkbe fűzhető. Kérjük, tekintse meg a Filofax gyűrűs kalendárium Jegyzettömbök menüpontot!

Méret: Pocket (S,3) - 81×120 mm

Termék jellemzők

Cikkszám:
FX-211690
EAN:
5015142133887
Termékkategória: 
Filofax/Gyűrűs kalendárium pótlapok
Méret: 
Pocket
Típus: 
Classic krém
Szín: 
Krém

Külső jellemzők

Borító: 
Papír
Termékképek

FIGYELEM!

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek az oldalon megjelenítettől.

Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, tolltartók, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, tablet készülékek, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetőek.

Értékelések