KözösségAgenda InSpiral A5 tervezőnaptár+jegyzet piros-piros

1 730 Ft + ÁFA
(2 197 Ft)
Méret
A5 tervező+jegyzet
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

InSpiral spirálos agenda - Mindenkit InSpiral

Az Inspiral jegyzetek mindenkit új ötletekre InSpirálnak. Könnyed használhatóság és divatos megjelenés jellemzi őket. Ha ehhez hozzáadjuk az Inspiral jegyzetek  borítóinak egyedi, Soft Touch fóliás és UV lakkos felületkezelését, a trendi színeket, a rugalmas zárószalagot és tolltartót, egy igazán remek terméket kapunk.

A tervező naptár + jegyzet összeállítás a vevői igények maximális figyelembevételével készült. A 26 oldalas tervező naptárban minden napra bejegyezhetjük teendőinket és az egész hónapot könnyedén áttekinthetjük, míg jegyzeteinket a vonalas jegyzetlapokra rögzíthetjük. Összesített naptár és születésnap, évforduló tervező is rendelkezésre áll.

Tartalom

Tervező naptár
26 oldal
névnapokkal, ünnepekkel, összesített naptárral, születésnap, évforduló tervezővel

+

Vonalas jegyzet
118 oldal
dátumozható, tematizálható vonalas jegyzet oldalakkal

Rugalmas zárószalag és tolltartó

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.

Értékelések